avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu bransamentul de curent electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu bransamentul de curent electric

buna ziua tuturor !
Revin la d-voastra cu rugamintea de a-mi da un sfat si de aceasta data in urm. problema:
Cablul de curent care ma "leaga "de stalpul din strada trece prin curtea fostului meu cumnat. La dosarul de la Renel,eu am acordul notarial dat de socrul meu la vremea cand s-a facut bransamentul, ca este de acord sa treaca acest cablu pe proprietatea lui.

Socrul meu a murit acum 9 ani(in urma succesiunii proprietar este acum fostul cumnat), eu am divortat in 2010 (in urma partajului sunt unic proprietar).
Fostul cumnat vrea sa construiasca ceva in acel colt de curte si ma tot preseaza sa-mi iau cablul care il incurca, dar nu e dispus sa plateasca nimic...

Omeneste inteleg situatia , dar nu-mi permit sa platesc un nou bransament, in jur de 2500-3000 lei cu stalp cu tot(am un salariu minim pe economie si un copil in facultate cu taxa in Bucuresti....), si nici nu mi se pare corect !!

Am fost la Renel, am intrebat mai multe pers.care sunt in domeniu si TOTI mi-au zis ca trebuie sa plateasca cel interesat, eu am platit un bransament...
Ce se poate face in aceasta situatie?( stiu ca nu are nici cumnatul ,nici Renelul dreptul sa ma debranseze fortat-corect?)



Alte discuții în legătură

Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)
Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)