Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, poprire pe card

Am fost de acord cu un imprumut petru firma sotiei .In timp firma a dat faliment si a ramas un rest de plata catre banca .Intre timp am divortat si m-am trezit cu poprire pe card pentru suma ramasa de achitat cu toate ca titulara firmei detine o alta firma cu profit si are si salariu.Este normal?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:34, 26 Iulie 2015
Depinde ce calitate ati avut in conrtactul de imrpumut.
girant
Daca ari avut calitatea de girant sunteti bun de plata.Teoretic,puteti formula contestatie la executarea silita .
De ce nu s-a indreptat executarea impotriva titularului de credit ?Venit are.
Intrebati executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ioan_Daniela Ioan_Daniela Am girat un contract de imprumut pentru firma in nume propriu si cu o garantie imobiliara. Firma a intrat in insolventa si apoi in faliment, iat lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a girantului marianti62 marianti62 as dori sa aflu daca este legal ca girantul sa fie executat silit atita timp cit titularul imprumutului plateste prejudiciu ! prejudiciu a reprezentat o ... (vezi toată discuția)
Cautiune porce porce Buna ziua, in urma executarii silite s-a infiintat poprirea si asupra girantilor;daca titilarul -debitor de pune cerere de contestatie si plateste cautiunea ... (vezi toată discuția)