avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Azilantul si membrii familiei sale
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Azilantul si membrii familiei sale

buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca sotul a primit azil intr-o alta tara,noi, respectiv eu si copiii il urmam dobandim statutul de azilanti?Sau ce se intampla cu noi?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: didi98 , utilizator 10:16, 1 August 2015
[ link extern ]
poate va ajuta
Ce nationalitate are sotul dvs. si despre ce tara e vorba?
siriana.Germania
Aaveti certificat de casatorie romanesc? Copiii au certificat de nastere romanesc si pasapoarte?
Raspunsurile la aceste intrebari ar trebui sa fie Da ca sa puteti sa-l urmati acolo. Sunteti cetateni UE, nu se pune problema de azil pentru dvs.

Dca doriti raspunsuri care sa va ajute dati detalii.
Raspunsurile sunt da,dar nu-mi este in clar cum vom proceda pt reintregirea familiei?Daca el este azilant si noi venim din UE cum va fi?Multumesc

Alte discuții în legătură

Reîntregirea familiei sisi_dado sisi_dado Sunt casatorita cu un cetatean syrian doar prin religie eu sunt de curand in romania am un copil cu el am 17 ani dar nu avem acte de casatorie copilul e pe ... (vezi toată discuția)
Azil cetatean gambian in romania ankarusu ankarusu Buna ziua, Doresc sa stiu ce solutie exista pentru un cetatean gambian, aflat in Germania, caruia i s a refuzat azilul politic, avand hotarare finala. Este ... (vezi toată discuția)
Cerere azil politic tatianamidani tatianamidani buna seara...v as ruga sa mi rasp,...locuiesc in Damasc.castorita si dom stabil aici.se stie situatia conflictuala din siria.a si dorii sa primesc ... (vezi toată discuția)