Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua.Am si eu o intrebare,daca am 30 de ani de munca si sunt persoana cu handicap Gr.II ( accentuat ) daca doresc sa ies la pensie cu Pensie de invaliditate,calculul pensiei se face la perioada care am muncit si cotizat.Va multumesc anticpat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 7 August 2015
Punctajul pentru pensia de invaliditate se calculeaza la fel ca si pentru pensia pentru limita de varsta, avand in vedere toata perioada lucrata (cei 30 de ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul pensie de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com la un calcul facut de mine mi-a reeisit un punctaj de 1,54437,asta insemnand cam 1200 de lei , din punctajul asta primesc numai 55%pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Aportul gradului de handicap în constituirea pensiei pt limita de varsra cernatlarisa cernatlarisa Buna Ziua! As dori sa stiu daca lucrând 40 de ani în condiții de handicap accentuat beneficiez de un procentaj, la calculul pensiei pt limita de varsta, ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ca persoana cu handicap PANDUMITRU PANDUMITRU Barbat persoana cu handicap accentuat din 1996 actualmente pers. cu handicap accentuat permanent , am vechime 7 ani si 2 luni , norma intreada - 8 ore . Cu ... (vezi toată discuția)