avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate

Buna ziua!
Va rog sa-mi raspundeti, daca se poate, la urmatoarea intrebare:
Care sunt institutiile abilitate sa elibereze, adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, inafara de medicul de familie???
Am nevoie de aceasta adeverinta la dosar, inainte de a ma inscrie la un concurs pt. ocuparea unui post in administratie.
Mentionez ca sunt somer neindemnizat, iar medicul de familie refuza eliberarea acestei adeverinte, pe motiv ca nu sunt asigurat momentan.
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 18:56, 12 August 2015
Medicul de familie vă poate elibera adeverința contracost.
Doar medicul de familie elibereaza adeverinte care sa ateste starea dvs de sanatate.Aceasta adeverinta se elibereaza contra cost daca dvs nu sunteti asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functiile contractuale de conducere in administratia locala ginete216 ginete216 este legal ca pentru candidatura la o functie publica contractuala in administratia locala, sa se ceara condiţiile specifice necesare în vederea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru inscriere la concurs cbe cbe In vederea înscrierii la un concurs organizat pentru ocuparea unui post trebuie depus la dosar o adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)