Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Completare notificare legea10/2001

Notificarea s-a facut pe domiciliul ultim unde a decedat autorul, alte proprietati (ce apar in D.92/1950 impreuna cu domiciliul) nementionandu-se. Existand aceaste mentiuni in D.92/50 cu mici inexactitati si autorul decedand tot in 1950 (neputand face astfel rectificarile cuvenite) se poate completa - si prin aceasta chiar rectifica pozitia cu proprietatile respective din D92/50- notificarea in baza legii 10/2001 pe cale administrativa ?
Decretul 92/1950 este singura baza de notificare in acest caz Continand inexactitati, nu s-a putut face o notificare completa si corecta pe baza lui.
Mentionez ca posed toate actele legale cu aceste proprietati, cu care se pot face adaugirile si rectificarile necesare.

Alte discuții în legătură

Decret 92/1950 Maria Posciuc Maria Posciuc Buna seara, Stie cineva unde este arhivat originalul decretului 92/50? si daca,copiile actelor de proprietate in baza carora s-a facut ... (vezi toată discuția)
Nulitate nationalizare si uzucapiune nicolae_adi nicolae_adi buna.ma numesc adrian si am o problema mai complicata daca sunteti amabili sa ma ajutati: am descoperit de curand ca imobilul in care au locuit parintii mei ... (vezi toată discuția)
Mo 1211 Doina Elena Doina Elena va rog sa ma ajutati cu MO 1211/16.12.2004. Va multumesc (vezi toată discuția)