LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Buna ziua .As dori sa aflu ce demers legal trebuie sa desfasor in urmatoarea situatie.In 12.08.2011 am semnat un contract cu operator de telefonie mobila Vodafone,contractul avand perioada de 2 ani.Dupa o anumita perioada nu am mai putut achita facturile acestui operator.Acuma imi tot vin acasa plicuri de la Top Facturing in care sunt anuntata ca am o anumita suma de plata daca nu solutionarea dosarului meu se va face prin intermediul instantei.Mentionez ca sunt pot achita doar in rate suma restanta si cui ?Astept dosarul sa mearga in instanta unde banuiesc ca apar si alte cheltuieli ?
Ce care va trimit somatii trebuie sa isi treaca si numerele de telefon unde ii puteti contacta, o adresa, etc.
Cel mai simplu ar fi sa vorbiti direct cu ei si sa incheiati un angajament de plata , cu nr. de rate, cuantum, scadenta, etc.dupa ce verificati daca nu e cumva prescrisa datoria.
Restanta credit
mihaela2011
Buna ziua ,am si eu cateva intrebari .In curand se vor face 5 ani de cand nu am achitat un credit destul de mare ,am primit somatii peste somatii ,ca vin cu ... (vezi toată discuția)