avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat grefa Inalta Curte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat grefa Inalta Curte

Daca trimit o cerere din provincie pentru eliberarea unui certificat de grefa de la ICCJ , in cat timp pot sa-l ridic, tinand cont de programul de lucru in perioada de vacanta?:(
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:04, 19 August 2015
Nu este un termen reglementat prin lege,depinde de incarcarea instantei,perioada vacantei,cel mai bine este sa dati un telefon la grefainstantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul ... stefanstanciu 97 stefanstanciu 97 Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă ... (vezi toată discuția)
Certificatul de grefa Fendt Fendt Buna ziua, in legatura cu depunerea unei contestatii referitoare la un proces-verbal de contraventie ...se poate obtine certificatul de grefa in aceeasi zi cu ... (vezi toată discuția)
Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)