Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverinta de stare civila pentru casatorie in strainatate

Adeverinţa de stare civilă pentru casatorie in strainatate este de fapt formularul anexa 9 ? Sau există un alt model pentru casatorie in strainatate? Am obținut o astfel de adeverinta recent dar formularea nu este ceea ce trebuie sa reiasă prin traducerea acestei adeverințe care este( mai mult ca o scrisoare adresată mie ca solicitant.:(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:43, 26 August 2015
1. Da, este de fapt anexa 9 cu mentiuni dn HG 64/2011. Este de genul :
în registrele de stare civilă ale localitătii ..............................,a fost înregistrat(ă) nasterea, numitului ................ la actul nr. ........ din ......... .
● Pe marginea actului de nastere sunt operate următoarele mentiuni :
● La data eliberării prezentului document, pe marginea actului de nastere nu
este operată mentiunea vreunei căsătorii anterioare, nedesfăcută (atunci când
este cazul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de celibat catycucerescu catycucerescu Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: \"Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat VICOVANU LUCIA DOINA VICOVANU LUCIA DOINA De o luna ma chinui sa obtin un certificat de celibat.Formularea celor de la starea civila\" pe marginea certificatului de nastere nu este nicio mentiune cu ... (vezi toată discuția)