avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adeverinta de stare civila pentru casatorie in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverinta de stare civila pentru casatorie in strainatate

Adeverinţa de stare civilă pentru casatorie in strainatate este de fapt formularul anexa 9 ? Sau există un alt model pentru casatorie in strainatate? Am obținut o astfel de adeverinta recent dar formularea nu este ceea ce trebuie sa reiasă prin traducerea acestei adeverințe care este( mai mult ca o scrisoare adresată mie ca solicitant.:(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:43, 26 August 2015
1. Da, este de fapt anexa 9 cu mentiuni dn HG 64/2011. Este de genul :
în registrele de stare civilă ale localitătii ..............................,a fost înregistrat(ă) nasterea, numitului ................ la actul nr. ........ din ......... .
● Pe marginea actului de nastere sunt operate următoarele mentiuni :
● La data eliberării prezentului document, pe marginea actului de nastere nu
este operată mentiunea vreunei căsătorii anterioare, nedesfăcută (atunci când
este cazul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de celibat catycucerescu catycucerescu Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: \"Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat VICOVANU LUCIA DOINA VICOVANU LUCIA DOINA De o luna ma chinui sa obtin un certificat de celibat.Formularea celor de la starea civila\" pe marginea certificatului de nastere nu este nicio mentiune cu ... (vezi toată discuția)