Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Buna ziua sunt titularul unui imprumut si mia venit poprire pe salariu dar a venit si la giranti. Este necesar sa puna poprire si la giranti chiar daca am eu poprire
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:43, 2 Septembrie 2015
Pai da, nu ați plătit asa cum erați obligat, iar garanții s-au obligat sa plătească.
Garanții pot face contestatie la executare, dar cred ca vor face degeaba.
Desigur ca garanții se pot îndrepta împotriva debitorului pt a -și recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire girant, recuperare de la titularul creditului ami20021968 ami20021968 Am girat o persoana la CAR, aceasta nu a mai platit si mi-a fost trimisa poprire. Mentionez ca titularul lucreaza la aceeasi unitate din momentul imprumutului, ... (vezi toată discuția)
Titular credit care nu a platit banca niciodata timp de 12 luni si girant obligat sa plateasca suma pentru acest titular danielarusu danielarusu Buna ziua! Vă supun atenţiei un caz al colegelor mele: Situaţia este următoarea : În urma cu un an una dintre colege a rugat+o pe alta sa o gireze ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la giranti aleb aleb Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: In urma cu 1 an sau 2 , o ruda de-a mea impreuna cu un coleg au mers ... (vezi toată discuția)