Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

POT INDREPTA GRESEALA ?

Am depus un apel intr-o cauza civila . Ulterior m-am razgindit si am depus o precizare prin care am renuntat la judecarea acestui apel . Am depus precizarea dupa ce a trecut termenul de apel . In urma discutiei cu familia m-am hotarit sa continui apelul . Pot cere in fata instantei sa nu ia in seama cererea mea de renuntare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters368229 , utilizator 20:21, 7 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
am sa incerc sa vedem ce va fi
Intreb si eu ca avocatul sa ma aflu in treaba, daca cererea (precizarea) ca a reununtat la calea de atac a apelului a fost depusa dupa termenul de apel,ce efect juridic sa mai produca?Este in afara termenului de optiune juridica(a face sau a nu face apel),atsfel ca, in opinia mea,nici nu ar trebui luata in discutie cererea(precizarea) de renuntare la apel.=D>
nu domnule . am depus apel , iar dupa aproape o luna am depus cererea de renuntare . acum parca asi vrea sa continui si vroiam sa stiu daca instanta permite . adica sa nu tina cont de cererea mea de renuntare la actiunea de aprl
Nu ce?Ati spus ca, ati depus cererea de renuntare dupa termenul de apel, mai cititi odata intrebarea dvs.si raspunsul meu,doar vorbim aceeasi limba.

Alte discuții în legătură

Intelegere intre parti semnata in prezenta a doi martori prietenulomului prietenulomului Am incheiat o intelegere cu piritii sub forma unui proces verbal scris , semnat de noi in prezenta a doi martori care au semnat si acestia , cnp etc . Aceasta ... (vezi toată discuția)
Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare ... Adrian1953 Adrian1953 Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare in judecata ? O pot anula printr o cerere care sa fie depus la dosar intru cit m am ... (vezi toată discuția)
Retragere cerere divort dialiana dialiana Buna dimineata... sotul meu s-a razgandit si vrea sa mai acorde o sansa casniciei noastre, mai ales ca exista si un ingeras la mijloc... exista o cerere tip ... (vezi toată discuția)