avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... POT INDREPTA GRESEALA ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

POT INDREPTA GRESEALA ?

Am depus un apel intr-o cauza civila . Ulterior m-am razgindit si am depus o precizare prin care am renuntat la judecarea acestui apel . Am depus precizarea dupa ce a trecut termenul de apel . In urma discutiei cu familia m-am hotarit sa continui apelul . Pot cere in fata instantei sa nu ia in seama cererea mea de renuntare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters368229 , utilizator 20:21, 7 Septembrie 2015
repet : am facut apel . dupa ce am depus apelul si motivarea , am facut cerere de renuntare . intrebarea era daca dupa ce am depus cererea de renuntare pot totusi sama razgindesc si sa continui actiunea de apel . Acum este mai clar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere intre parti semnata in prezenta a doi martori prietenulomului prietenulomului Am incheiat o intelegere cu piritii sub forma unui proces verbal scris , semnat de noi in prezenta a doi martori care au semnat si acestia , cnp etc . Aceasta ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata ivanka82 ivanka82 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot renunta la judecata. Tatal meu a dechis in 2007 un proces de iesire din indiviziune pentru un teren care are titlu de ... (vezi toată discuția)
Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare ... Adrian1953 Adrian1953 Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare in judecata ? O pot anula printr o cerere care sa fie depus la dosar intru cit m am ... (vezi toată discuția)