avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării lmprumut de la banca. Dobanda o platesc cei de la ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

lmprumut de la banca. Dobanda o platesc cei de la handicap

buna ziua.sunt o persoana cu handicap gr 1,si doresc sa fac un imprumut la banca ,dobanda fiind platita de cei de la handicap.sunt in divort si trebuie sa locuiesc undeva.

1.ce banca ma va ajuta in problema mea
2.am venit de 1660ron din care
pensie boala661.pensie intretinator 665.,pensie handicap 340 .
3.cu ce suma ma poate imprumuta banca pt cumparare de locuinta:):):)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:17, 7 Septembrie 2015
Trebuie sa va adresati unei banci,cred ca nimeni de pe acest site un ar putea sa va spuna conditiile de creditare ale bancii,negociati direct cu banca.
La venitul pe care îl aveți, nu veți primi împrumut.
Dobanda ar fi platita de stat într-o anumita limita, 10 mii de euro și 10 ani de plata. E vb de adaptarea locuinței, nu sa va luați una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere si avantajele/dezavantajele pt.persoanele cu handicap pensionate de boala vlademagda vlademagda buna ziua...sint pensionat de boala cu handicap gr.2 definitiv...ceea ce as vrea sa stiu este urmatoarele...1. pot sa imi deschid o firma de comert ... (vezi toată discuția)
Auto..... ce facilitati exista din punct de dere legal pentru copil cu handicap grav? edelweiss67 edelweiss67 Fiul meu are 11 ani si grad grav de handicap. Autism, retard grav, epilepsie si deficit locomotor. Ma intereseaza posibilitatea achizitionarii unui autoturism, ... (vezi toată discuția)
Pot persoanele cu handicap sa cumpere masina in rate? aditza38 aditza38 o persoana cu gr 1 poate obtine credit la banca pentru achizitionarea unui autoturism?Daca da,care sunt conditiile,ce venit trebuie sa aiva si ce banca acorda ... (vezi toată discuția)