avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Situatie Top Factoring
Discuție deschisă în Executare silită

Situatie Top Factoring

buna ziua am si eu o situatie am avut un abonament in 2010 la cosmote nu l-am mai platit iar acum ma suna cei de la top factoring din nou dupa ce mau mai sunat si anu trecut am platit cum spun ei rate la datorie si acum nu am mai platit. ce-mi poate face daca nu mai platesc deloc. am intrebat la telekom cei care au preluat cosmoteu si codul meu de abonat sau cnp meu nu mai apare la ei in baza de date.
Cel mai recent răspuns: ionutadriandragut , utilizator 12:24, 16 Septembrie 2015
Anul trecut ați făcut o eșalonare de plată cu reducerea unei părți din datoria pretinsă?
da am dat odata 200 ron odata 150 ron si dupa cand au mai sunat si le-am zis sa-mi trasmita copie dupa contractu meu cu cosmoteu nu mau mai sunat deloc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde stiu cand datoria s-a prescris? maryn1982 maryn1982 am si eu o intrebare am avut un abonament nu mai stiu anul dar cred ca in 2009 2010 la cosmote in care am avut o factura de 420 roni si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante vs. societate telefonie mobila onutza_78 onutza_78 Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, ... (vezi toată discuția)