avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De unde stiu cand datoria s-a prescris?
Discuție deschisă în Executare silită

De unde stiu cand datoria s-a prescris?

am si eu o intrebare am avut un abonament nu mai stiu anul dar cred ca in 2009 2010 la cosmote in care am avut o factura de 420 roni si nu am mai platit de atunci miau adaugat si taxa reziliere 8oo si nustiu cit iar de vro doi ani ma tot suna cei de la top factoring ca sa achit sa achit somati si somati ieri mau verificat si au aflat la ce firma muncesc si a vb cu seful iam sunat si miau spus ca trebuie sa achit in 48 de ore suma de 4460 roni altfel imi face executare silita intradevar nu am bani acestia o asa suma la un salar de 600 roni pe luna ii greu am sunat spre seara iar si am vb cu ei si leam spus ca sa achit cite 200 roni in fiecare luna si miau spus ca nu se poate numai daca platesc 1700 o transa si dupaia sa calculeze sa vada daca se poate face rate egale la 200 roni mia mai spus ca dureaza foarte mult ce sa fac oare datimi un ajutor ce sa faca sint disperat
Cel mai recent răspuns: maryn1982 , utilizator 19:11, 10 Ianuarie 2014
Calculul se face conform contractului.
Fara a se vedea contractul nu se poate cunoaste.
Termenul este de 3 ani.
si eu am problemi similare cu abonamente administrate de Top facturing, acestea persista de prin anul 2007 si pana in prezent, am inteles de la alte persoane ca top factoring ezecuta silit clienti sai(rau platnici). e bn sa ajungeti la un comun deacort si sa platit in rate lunare pana achitarea a intregi sume pe cale amiabila.
Inainte de a le face vreo plata trebuie sa stiti ca nu va pot executa silit daca nu au o hotarare judecatoreasca prin care Instanta v-a obligat sa le faceti plata. Pentru ambele creante sunt prescrise drepturile lor la actiune, si pentru cea din 2009-2010 si pentru cea din 2007. Nu au ce sa va faca, nu va mai pot da in juecata, daca nu au facut-o pana acum. Trimiteti-i la plimbare.cand va mai suna, cereti-le titlul executoriu in temeiul caruia va cer plata. Contractul de telefonie nu e titlu executoriu.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
ContSters214341, utilizator
VA MULTUMESC PTR RASPUNSURI SI AJUTOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie top factoring ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua am si eu o situatie am avut un abonament in 2010 la cosmote nu l-am mai platit iar acum ma suna cei de la top factoring din nou dupa ce mau mai sunat ... (vezi toată discuția)
Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Top factoring ContSters355406 ContSters355406 In anul 2009 nu am platit 2 facturi la cosmote 200 lei mi sa rezilit contractul contra sumei de 87 lei. Acum m-au sunat de la top factoring si mi-au comunicat ... (vezi toată discuția)