avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pasi de urmat pentru racordare la alimentare cu apa si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pasi de urmat pentru racordare la alimentare cu apa si canalizare

Va rog sa-mi spuneti cum se poate face racordarea la alimentare cu apa si canalizare,cui ne adresam,ce avize trebuiesc,care sunt pasii de facut?( intr-un sat din judetul arges unde retelele tocmai se executa).Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum se face bransarea la apa si racordul de canalizare? sorina_h2004 sorina_h2004 Va rog sa-mi spuneti cum se poate face racordarea la alimentare cu apa si canalizare,cui ne adresam,ce avize trebuiesc,care sunt pasii de facut?( intr-un sat ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problemă. rețelele situate pe domeniul public, ... corbumihai77 corbumihai77 Bună ziua. Am o problemă. Rețelele situate pe domeniul public, au vreo restricție/condiționări?? Mă refer la rețeaua de apă interioara care va fi ... (vezi toată discuția)