avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face bransarea la apa si racordul de canalizare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face bransarea la apa si racordul de canalizare?

Va rog sa-mi spuneti cum se poate face racordarea la alimentare cu apa si canalizare,cui ne adresam,ce avize trebuiesc,care sunt pasii de facut?( intr-un sat din judetul arges unde retelele tocmai se executa).Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:41, 24 Septembrie 2015
Daca este vorba despre bransare la casa,este necesar sa contactati regia/furnizorul local de apa cu care urmeaza sa incheiati contract furnizare apa
sorina_h2004 a scris:
intr-un sat din judetul arges unde retelele tocmai se executa

Cu siuguranta satul respectiv este inclus intr-o comuna iar acea comuna are un primar pe care l-ati ales si dumneavoastra si pe care-l cunoasteti.
Eu nu cred ca misuna investitorii pe raza acelei comune iar primarul sa nu stie. Asemenea lucrari se fac cu sprijinul, acordul, aportul primariei. Intrebati primarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru racordare la alimentare cu apa si canalizare sorina_h2004 sorina_h2004 Va rog sa-mi spuneti cum se poate face racordarea la alimentare cu apa si canalizare,cui ne adresam,ce avize trebuiesc,care sunt pasii de facut?( intr-un sat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problemă. rețelele situate pe domeniul public, ... corbumihai77 corbumihai77 Bună ziua. Am o problemă. Rețelele situate pe domeniul public, au vreo restricție/condiționări?? Mă refer la rețeaua de apă interioara care va fi ... (vezi toată discuția)
Canalizare fara carte funciara marianelena marianelena Anul acesta pe strada ,pe care locuiesc ,primaria a bagat canalizare.Pentru a ne lega la canalizare primaria a dispus celor de la apa si canal sa nu primeasca ... (vezi toată discuția)