avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salar

Va rog sa-mi spuneti daca concediul fara salar (la cerere) din motive de restrangere a activitatii(ne-a fost sugerat) poate fi intrerupt cu concediu medical?

Va multumesc!

Contractul de munca este pe perioada determinata(1 an)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 25 Septembrie 2015
Concediul medical intrerupe concediu fara plata.

OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurãri sociale de sãnãtate:
Art. 16. - (1) Asiguraţii a cãror incapacitate temporarã de muncã a survenit în timpul concediului de odihnã sau al concediului fãrã platã beneficiazã de indemnizaţie pentru incapacitate temporarã de muncã, concediul de odihnã sau fãrã platã fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate sã fie reprogramate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical vs concediu fara plata AndaNav AndaNav Buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa-mi spuneti, ce se intampla daca, in timpul concediului fara plata imi iau concediu medical, datorita ... (vezi toată discuția)
Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu andrea_u andrea_u Am avut concediu medical de 90 de zile dupa care am luat concediu legal. Dupa ce am efectuat 3 zile de concediu legal pot sa intrerup concediul legal cu ... (vezi toată discuția)