avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cfs si cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cfs si cm

buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 7 Iulie 2015
OUG 158/2005
Art. 16
(1)Asiguratii a caror incapacitate temporara de munca a survenit in timpul concediului de odihna sau al concediului fara plata beneficiaza de indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca, concediul de odihna sau fara plata fiind intrerupt, urmand ca zilele neefectuate sa fie reprogramate.
...

Asadar, CFP al mamei dvs va fi intrerupt si reprogramate zilele ramase dupa revenirea din concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfs-medical pacepa_2001 pacepa_2001 Cum se rezolva urmatoarea situatie....un salariat se afla in concediu fara salariu si, intre timp, aduce si un concediu medical...Cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Concediu medical vs concediu fara plata AndaNav AndaNav Buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa-mi spuneti, ce se intampla daca, in timpul concediului fara plata imi iau concediu medical, datorita ... (vezi toată discuția)
Spitalizare in timpul concediului fara plata ramiha ramiha Buna ziua, O cunostinta a mea este in urmatoarea situatie: In timpul unui concediu fara plata pe care si-l luase pt rezolvarea unor probleme personale, ... (vezi toată discuția)