avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare autovehicul

Buna ziua ! As dori si eu un raspuns avizat la urmatoarea speta . am cumparat un auto inscris in 2005 , prind contract vanzare cumparare fara notar , intelegandu.ma cu proprieterul ca masina sa ramana pe numele lui (taxa foarte mare ) . dupa 2 luni am avut surprinderea ca proprietarul sa imi inmaneze documentele prin care a scos masina de la fisc si a transcris.o pe rolul meu fiscal . in acelasi timp mi.a dat asigurari ca acest fapt nu aduce atingere intelegerii noastre privind ramanerea autoturismului pe numele lui . inttrbarea este daca din punct de vedere legal este o problema privind dreptul meu de circulatie in conditiile in care la fisc apare numele meu si in certificat numele vanzatorului . ( exista vreo comunicare intre fisc si politie care sa duca dupa un timp x la expirarea certificatului de inmatriculare ? )
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:05, 29 Septembrie 2015
1-Cum a reusit vanzatorul sa treaca auto pe rolul dv fiscal in lipsa dv si fara CI ?
2-Pe certificatul de inmatriculare,vanzatorul a respectat obligatia legala de a completa instrainat la data X catre Y ?
3-Incercati sa finalizati procedura de inmatriculare auto,sa treceti auto prin RAR si sa completati cartea de identitatea si inlocuirea talonului
Daca circulati cu documentele vanzatorului,in caz de eveniment rutier,pentru solutionare veti fi obligat sa apelati la proprietarul din documentele masinii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)