avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

imi explica si mie cineva ca la prosti ce inseamna o executare silita daca eu nu am nimic pe numele meu decat contul de salariu pe care il primesc pe card la banca de 1500 de lei,am fost anuntata ca voi fi executata silit pentru un credit si un card de credit (cardul in valoare de 500 de lei),creditul in valoare de 23000 de lei
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:40, 30 Septembrie 2015
Nu este adevărat că nu aveți nimic. Aveți venituri salariale. Vi se va pune poprire la angajator și/sau bancă și vi se va reține 1/2 din salariul lunar net, pentru cele două urmăriri silite.

Veți plăti toată viața acele două credite, dacă 750 lei nu acoperă dobânzile, penalitățile și o parte din principalul creditelor.
nu voi plati doar pana se acopera creditul,cum toata viata?si as putea sa fac ointelegere cu executorul sa platesc intr-un cont in rate ? si in cat timp se va opri din salariu daca astazi se reziliaza contractele de credit?
Păi sigur că veți plăti până se acoperă creditele, dar dacă nu se acoperă din ce se reține din poprire, pentru că vor fi penalități mari, veți plăti toată viața.

Citiți cu atenție contractele de credit, vedeți ce penalități se adaugă în caz de neplată și vedeți dacă nu e mai bine să achitați repede restanțele.


Durează cel puțin două săptămâni/o lună de la demararea procedurii până la poprirea contului.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
si nu am nici o sansa sa fac o intelegere cu executorul,si ar putea sa ma dea afara de la munca din cauza asta?
Nu cu executorul ci cu creditorul, bancă, ar trebui să faceți înțelegerea . Și asta cât mai repede.

De ce să vă dea afară? Nu este un motiv legal pentru desfacerea contractului de muncă.

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)
Probleme executare silita card credit bugy bugy Buna ziua, Cei care cunosc legislatia in domeniu sau v-ati lovit de problema mea de mai jos as vrea sa ma ajutati putin cu cateva sfaturi si ... (vezi toată discuția)