avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Trecut pe rosu in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Trecut pe rosu in Germania

va rog sa ma ajutati daca sunteti in cunostinta de cauza. am trecut pe rosu la semafor in Germania. a fost culoarea galbena si am apasat pe acceleratie si am trecut pe rosu, nu am cauzat niciun accident..dar deasupra semaforului era o camera care e probabil sa mi fi facut poza. ajutati ma cu niste raspunsuri ca innebunesc. Permisul il am de cateva luni luat in Romania si aici stiu ca nu am dreptul sa conduc. as vrea sa stiu dinainte care ar fi beleua. suspendarea dreptului de a conduce,amenda?? as plati amenda cat ar fi ea numai sa nu am alte probleme cu supendarea dreptului de a a conduce. help. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lucian100 , utilizator 21:37, 19 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
daca nu tea blituit ai scapat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Semaforul rosu Anonim19911986 Anonim19911986 Am o nelămurire.Am intrat dintr-o intersecția dirijată prin semafor pe culoarea verde. În fata mea era o mașină care aștepta sa vireze la stânga dar nu ... (vezi toată discuția)
Accident auto Miruna1304 Miruna1304 Buna ziua !!! Numele meu este Roxana si am nevoie de sfaturile cuiva cu cunostinte , acum 2 sapt am avut un accident auto cel cu care m.am tamponat sa spun asa ... (vezi toată discuția)