Va rog sa-mi spuneti in materia minori si familie ce legi se aplica pentru ca o persoana sa isi regaseasca familia daca a fost trecut in acte cu o familie care nu este familia naturala. Din cate am citit eu oricare cetatean poate chema in instanta o familie atunci cand are suspiciuni ca membrii familiei nu sunt cu filiatia normala naturala a familiilor din care provin. Ex: Inseminare - Sot - sotie cu copil nascut de sotie surogat si tatal necunoscut (nu sotul). Cum actioneaza institutiile statului in aceste cazuri? Este si cazul meu din pacate cu multe neplaceri si suferinte pana acum si inca continua.
Cei doi casatoriti. Mama din acte merge la controale medicale ginecologice si este in perioada de ovulatie. Medicul face ce face si dupa o luna. "O sa avem copil!!!!" .. Continua rationamentul...
Nu contează cine va e tatăl, teoretic, e cel din acte..practic, nu îl puteți găsi. Puteți face test ADN doar pt cultura dvs sa vedeți dacă cel din acte va e și tata biologic.
Dacă nu e, niciunul dintre dvs mama, tata sau copil nu mai e în termen sa tagaduiasca paternitatea.
În realitate, sa știți ca lucrurile nu se petrec ca în filmele SF sau horror.
Daca spuneti asta va rog sa prezentati si legile la care faceti referire. Se face tagada si dupa moartea unui parinte sau ambii. Se pot si dezgropa pentru a se afla adevarul daca este cazul. Nici nu stiti cat de periculos este daca se mai intampla asemenea ilegalitati. Cum s-ar spune: Eu cu copii in Anglia, America, Canada, Franta, China etc. ii "omor" pe alti barbati doar daca acestia nu au copii lor si astfel dispar filiatii si daca se continua disparem toti in chinuri. Sper ca nu este o prezentare de groaza.