avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel admis impotriva unei incheieri definitive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel admis impotriva unei incheieri definitive

Buna,

am o hotarare data in temeiul art. 906 alin. 2 c.p.c. pe care instanta a numit-o "sentinta" si a dat si drept de apel paratului, desi legea prevede ca este o inceiere definitiva.
Paratul a formulat apel si a mai depus niste acte dupa un timp cum ca ar fi facut niste demersuri pentru indeplinirea obligatiei iar instanta de apel m-a citat si mi-a cerut sa raspund daca imi mentin cererea de penalitati.
Am raspuns aratand ca apelul paratului este inadmisibil si am raspuns ca daca totusi instanta ar considera admisibil apelul sa il respinga ca nefondat si ca imi mentin cererea de penalitati pentru ca paratul nu si-a indeplinit obligatia.
Acum instanta a dat un nou termen ca sa comunice acest raspuns paratului.
Intrebarea mea este, daca instanta totusi va da o alta solutie decat cea de respingere, care este calea de atac/modificare a acestei solutii si pe ce temei ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Termen dupa comunicare hotarare ginberto ginberto Mi s-a comunicat o incheiere definitiva pentru penalitati care mi-a fost admisa (art. 906 ncpc) de judecatorie. Hotararea a fost denumita \\"sentinta\\", cu ... (vezi toată discuția)
Motiv respingere cerere/actiune ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Exista vreo diferenta intre respingerea unei cereri ca neintemeiata si respingerea ca nefondata? Credeti ca in conditiile procedurilor prealabile ... (vezi toată discuția)
Explicatie solutie pronuntata in apel SheiculDeRomania SheiculDeRomania Urmarea unei actiuni ce NU a fost timbrata in FOND, de catre RECLAMANTA, am formulat cale de atac APEL, aratand instante aspectele de fapt si de drept. ... (vezi toată discuția)