avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate producator de vinuri pot comercializa fara firma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

producator de vinuri pot comercializa fara firma

Buna ziua, sunt producator de vinuri, detin cateva ha de vita de vie in judetul valcea, am mers la primarie sa iau certificat de producator pt vin, dar mi-au spus ca nu imi da decat certificat de producator pt struguri...ce pot sa fac...cum pot vinde vinul din productia proprie???
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:46, 21 Octombrie 2015
Pentru comercializare struguri cititi legea 145 din 2014 iar pentru prelucrare va trebuie o firma si alte autorizatii si sa platiti taxe si impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,detine 2 ha.vita de vie. Doreste sa-si infiinteze un SRL,prin care sa poata vinde vin si tuica,produse din strugurii din via sa. A ... (vezi toată discuția)
Comercializare must din struguri ion_andonie ion_andonie Detin o suprafata de vita-de-vie dupa ca recoltez 2o t struguri. intrebarea este urmatoarea: Pot transporta strugurii in piete, targuri si sa procedez la ... (vezi toată discuția)
Obligatii producator vin animis animis Buna ziua, o intreprindere individuala care se ocupa cu cultivarea strugurilor, productia si comercializarea vinului doreste sa inceapa activitatea si se afla ... (vezi toată discuția)