avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am intrebari legate de productia de vinuri linistite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am intrebari legate de productia de vinuri linistite

Buna ziua,

am intrebari legate de productie de vinuri linistite. Compania 1 producatoare detine struguri de pe terenuri proprii si cumparati. Producerea vinurilor are loc intr-o unitate de productie autorizata ( compania 2)ca antrepozit fiscal pe baza de contract servicii. Vinul vrac ( sub 50.000 l) obtinut este vandut care alta companie 3 ( antrepozit fiscal) care il imbuteliaza in acelasi loc unde este produs si pleaca cu el in sticle catre depozitul sau Ce autorizatii trebuie sa detina Compania 1 pentru vanzarea de vinuri vrac?

Alte discuții în legătură

Obligatii producator vin animis animis Buna ziua, o intreprindere individuala care se ocupa cu cultivarea strugurilor, productia si comercializarea vinului doreste sa inceapa activitatea si se afla ... (vezi toată discuția)
Accize barci adriana1964 adriana1964 la ce valoare se calculeaza acciza la o barca, in cazul unui contract de leasing si cand? conform legilor in vigoare la momentul incheierii contractului sau a ... (vezi toată discuția)
Producator de vinuri pot comercializa fara firma danmarian50 danmarian50 Buna ziua, sunt producator de vinuri, detin cateva ha de vita de vie in judetul valcea, am mers la primarie sa iau certificat de producator pt vin, dar mi-au ... (vezi toată discuția)