Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Paratul are dreptul personal de a trimite pensia alimentara lunar prin posta sau numai firma la care lucreaza poate trimite?
Cel mai recent răspuns: nastasiumihail , utilizator 19:36, 26 Octombrie 2015
Buna ziua,
Normal ca paratul sa trimita c/v pensiei prin posta. E vorba de copilul lui, nu?
Numai debitorul trimite. Doar dacă nu plătește de bunavoie, puneți în executare hotărârea și im acest caz va trimite firma.
Inteleg si va multumesc pentru raspuns. Cateva persoane m-au dus in eroare ca si cum eu nu pot trimite pensia, ci numai firma la care lucrez sa imi opreasca lunar pensia .Nu stiam sigur care este situatia de aceea am decis sa scriu sa intreb.Inca odata va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie alimentara nechab nechab Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care instanta nu a trimis catre firma unde lucreaza reclamantul instiintare pentru poprire pensie ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la interpretarea solutiei: Solutia pe scurt: Admite cererea . Dispune reducerea pensiei de întreţinere stabilită în ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)