avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentatie cadastrala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentatie cadastrala

Tatal meu a mostenit un teren cu fratele sau. A facut actele de iesire din indiviziune si cerere de intabulare, are si dosar facut de un expert, i-a fost atribuit nr top nou. Tatal meu a decedat iar eu nu reusesc sa gasesc nr de carte funciara in care a fost intabulat si deci nu pot scoate extras de carte funciare. Stiu doar nr de top nou. Cum pot afla numarul de carte fdunciara?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 14:14, 20 Iulie 2009
Luati legatura cu "cadastristul".
Mergeti la biroul de carte funciara si solicitati extras de informare pentru terenul respectiv ( mentionati in cererea de extras numarul postal si adresa terenului). Veti primi extrasul de informare cu toate datele complete.Asta in cazul in care este intabulat terenul!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar dorinah dorinah Buna ziua, Suntem patru frati care avem un titlu de proprietate in care suntem inscrisi toti patru, pentru o suprafata de teren de 10000 mp. Terenul il ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciar pentru teren claudiasubotin claudiasubotin Buna ziua, Va solicit ajutorul cu privire la valabilitatea unui extras de carte funciara pentru un teren. Pe data de 23.11.2010 am primit de la Oficiul ... (vezi toată discuția)