Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este valabil un act vanzare cumparare semnat de un vanzator schizofrenic ?

Buna seara! Am dorit sa cumpar o casa , insa azi am aflat ca proprietarul mostenitor care a vandut casa ,,,a fost schizofrenic apoi a murit, .... Este valabil acest act c_v ?eu find a2a mana....! Ce risc am sa vina fiul celui schizofrenic, dupa ce a decedat sa.si ceara dreptul ? In cati ani poate veni fiul sa.si ceara Dreptul
Va multumesc !
pentru a dovedi afectiunea defunctului exista rapoarte medicale care sa ateste afirmatiile??? in mod normal notarii solicita documente medicale in anumite situatii!!!
Actul este valabil daca bolnavul nu era pus sub interdictie.

In plus dvs sunteti cumparator de buna credinta.
Depinde de multe detalii, stadiul bolii, medicatie, varsta, atitudinea notarului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât la sută ai sansa de castig in instanta? ContSters412228 ContSters412228 Daca ai o dovadă de fisă medicală cu diagnosticul de scleroza ce poti castiga intr -un proces .?Poți sa ceri daune ?Timp de 20 de ani a trebuit sa accept ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie ionescucarmen ionescucarmen fiul a construit pe terenul mamei (terenul este doar al mamei pt ca i s-a reconstituit dreptul de proprietate aesteia in calitate d emostenitoare) o casa. se ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura Elena Elena Elena Elena In familie avem un membru care este pernsionat pe viata cu diagnosticul schizofrenie paranoida.... Pensia o ridica mama lui, nu el. Are el dreptul sa i se ... (vezi toată discuția)