avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensare co
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensare co

in anul 2013 am lucrat pe un contract individual de munca si nu mi-am luat co pana la finele anului.incepand cu martie 2014 contractul de munca s-a expirat dar am incheiat un nou contract de munca nu prelungirea celui vechi ci altul cu alt salariu .pot sa cer compensare in bani a co neefectuat pe vechiul contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 4 Noiembrie 2015
Da, puteti solicita compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate si aferente vechiului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat din cim perioada determinata aitala aitala Buna ziua, Sunt angajata cu CIM este pe per. determinata care expira la finele acestei luni. Am fost anuntata ca acest contract va fi prelungit pentru pentru ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale contract suspendat tefanitaa tefanitaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca se poate In 2012 mi-a fost suspendat de angajator contractul de munca pentru ca au formulat impotriva ... (vezi toată discuția)