avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Intrebare conflict de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Intrebare conflict de interese

Dacă eu numita X lucrez ca funcționar public în cadrul primăriei din comuna X iar soțul meu este consilier local tot la aceiași primărie pot fii numit de consiliul local viceprimar sau ma aflu în situația vreunui articol din legea privind conflictului de interese sau incompatibilitate.vă rog dacă poate cineva sa-mi dea un răspuns concret.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:36, 12 Noiembrie 2015
Doar sa nu fiti in raporturi de subordonare directa (adica compartimentul dvs sa nu aiba sef si sa fie in subordinea viceprimarului)... altfel nu sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista conflict de interese daca la o primarie comunala sotia ... garleanu garleanu Exista conflict de interese daca la o primarie comunala sotia este primar si sotul contabil sef(sau sef compartiment financiar-contabil? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie publica dora dora dora dora Conducatorul unitatii - sot Control preventiv si economist - sotie Familie angajata in aceeasi institutie publica=D> (vezi toată discuția)
Comisie disciplina elliss elliss Sunt functionar public cercetat intr/o comisie de disciplina...si doresc sa ma lamuriti intr/o speta avand ca temei legal H.G. nr. 1344/2007 privind normele de ... (vezi toată discuția)