avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare onorariu platit la avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare onorariu platit la avocat

Buna ziua.In luna Mai am platit 1000eu la doi avocati,500/unul.Pana in ziua de azi n-au deschis nici un proces,n-au adus la dosar nici o alta fila ca sa pregateasca cauza (cel putin eu n-am vazut),nu m-au ajutat nici pe alte cai(administrative,notariale).Mi-au spus ca dureaza,ca nu gasesc in arhiva ceea ce cauta,acuma nu-mi raspund la telefon.Cum pot sa-mi recuperez din bani?Pot sa-i trag la respundere pentru timpul pierdut?#-o
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:15, 11 Noiembrie 2015
Ce spune contractul, chitanta?
La unul scrie ;onorar taxa avocat,iar la altul scrie ;onorar conform ...5 din 26-5-2015.Nu inteleg daca e lege sau articol din lege.
Nici eu nu inteleg ce scrie si unde... La unul la care scrie? La unul dintre avocati, la unul intre contracte?

Notificati avocatii sa va returneze onorariile, daca stiti sigur ca nu au facut nimic si termenul a trecut. Cu punere in intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera onorariul avocatului? CMirela CMirela Cum imi pot recupera onorariul pentru avocat pierdut in urma unui proces castigat de mine? (vezi toată discuția)
Termenul de prescriere beegees beegees Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca termenul de prescriere a dreptului de solicitare returnare inprumut banesc intre 2 persoane fizice incepe la data ... (vezi toată discuția)
Dupa ce se termina procesul pe conflict de munca, ce urmeaza? bsterea bsterea Buna ziua. Am o problema cu un proces. Sotia mea a fost data afara pe motiv neintemeiat, a urmat un proces de un an si jumatate. Pe parcursul procesului am ... (vezi toată discuția)