Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Doua accidente in Germania in doua saptamani

Buna ziua...am o problema si una destul de mare...
Am fost la munca in germania...cu masina sefului meu...si in drum spre germania...am zgariat usor o masina...celalalt sofer a anuntat politia si ei au venit...au zis sa rezolvam amiabil am rezolvat....vina fiind a mea...la 2 saptamani dupa producerea acestui accident...fiind in graba...eram intr-un sens...tot in germania...si tot din vina mea...am lovit o alta masina mai rau ca pe prima...acum...m-am intors in tara....Seful imi spune ca nu crede ca are cum sa rezolve cu cel de al doilea...si as vrea sa-mi spuneti...ce e de facut, bani nu am sa-i dau despagubirea...ce se va intampla...
Mentionez ca nu am nimic pe numele meu...nici macar o masina.
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2015
Sarbatorilevin2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 14:19, 24 Noiembrie 2015
Buna ziua,

Autovehiculul condus de dvs. cu consimtamantul proprietarului, detine polita RCA valabila?
Da, detine.
Buna ziua,

Daca ati incheiat sau nu, constat amiabil, o sa vina prin asigurator solicitarea de a da o declaratie privind cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

Potrivit Legii este si obligatia asiguratului de a anunta asiguratorul RCA de producerea pagubei.

In aceste conditii despagubirea se va achita de societatea de asigurare, va creste coeficientul bonus/ mauls dupa efectuarea despagubirii, in anul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca pe numele meu, sofer alta persoana. cine este penalizat la rca? ionica86 ionica86 Buna ziua! De curand (doua saptamani) o persoana a facut accident cu masina mea, a incheiat cu celalalt sofer o \"amiabila\" si i-a dat acestuia asigurarea ... (vezi toată discuția)
Rca - vinovatul refuza constatarea avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier. Responsabilul si-a recunoscut vina, am semnat constatul amiabil si ne-am vazut fiecare de ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)