avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur parfum
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur parfum

Buna ziua, imi puteti spune va rog in cat timp se poate returna un parfum, care este sigilat, cu ambalaj original, cu bon, mai ales daca nu doresti banii, ci un alt produs? In momentul in care am fost la magazin sa intreb mi s-a spus ca in 14 zile, si din moment ce este depasita perioada nu mai pot sa il schimb.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:35, 26 Noiembrie 2015
daca aveti bonul inseamna ca l-ati cumparat din magazin, asa ca legal, nici alea 14 zile nu sunt prevazute pt retur. Depinde de politica magazinului, daca nu vor, nu vi-l mai schimba nici a doua zi.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie si retur contibuabilul contibuabilul Buna seara, Am achizitionat, din magazin, cateva corpuri de mobilier. Cand am ajuns acasa si am vrut sa montez mobila am constatat ca este pal cu hartie ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop - inlocuire sau reparatie ? akatistu akatistu Buna ziua. Am cumparat un laptop de la firma X (distribuitor) din Bucuresti, prin curier rapid (eu locuiesc in Cluj). Am intampinat cateva probleme cu el ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect EniMihai EniMihai Buna seara, in data de 10 noiembrie am achizitionat o tableta pe firma de la un magazin de electronice. Am folosit-o o singura zi pentru ca era defecta, nu ... (vezi toată discuția)