avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu Srl in apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu Srl in apartament

Buna ziua?

Am intrebat la ANAF despre impozitul pe cladire pe care persoana juridica va trebui sa-l plateasca in 2016 si am primit urmatorul raspuns. ( Vorbesc de sediul existent in apartamentul meu).
,,Daca persoana juridica nu desfasoara nici o activitate la sediu declarat (care este la domiciliul meu) , adica presteaza servicii la domiciliul clientilor, se depune la SPIT o declaratie pe proprie raspundere ,in care administratorul declara ca, conform obiectului de activitate, nu desfasoara activitate la sediu.''

Intrebarea mea este daca pot merge la SPIT sa depun aceasta declaratie si daca exista un formular anume? Sau ce ar trebuii sa fac intrucat am declarate 2 SRL cu sediu in apartamentul meu , iar activitatea lor se desfasoara numai la domiciliul, sediul sau locatiile clientilor contractati.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Sucursala ong? Refined Refined Buna Ziua tuturor, Problema mea este urmatoarea: Am infiintat un ONG, un centru de ingrijire persoane varstnice, ce are sediul (social) in sectorul 4. ... (vezi toată discuția)
De aprox 1 luna am si activitate pe firma Cdinu27 Cdinu27 Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie ... (vezi toată discuția)