avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... obtinere card la o banca romaneasca pentru cetatean ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

obtinere card la o banca romaneasca pentru cetatean strain

Buna ziua.Ma intereseaza daca un cetatean strain poate obtine un card bancar la o banca din Romania pe baza pasaportului ca act de identitate.Si daca cetateanul strain nu este prezent ce trebuie facut ca o persoana de cetatenie romana sa poata obtine un card bancar pentru un cetatean strain ,care se fie legitimat pe baza pasaportului;ma intereseaza daca trebuie o procura ceva la notariat?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 08:06, 7 Decembrie 2015
negrilamelis a scris:

Buna ziua.Ma intereseaza daca un cetatean strain poate obtine un card bancar la o banca din Romania pe baza pasaportului ca act de identitate.

Poate. Cat timp nu este cetatean al uneia din tarile care figureaza in lista de interdictii.

Si daca cetateanul strain nu este prezent ce trebuie facut ca o persoana de cetatenie romana sa poata obtine un card bancar pentru un cetatean strain ,care se fie legitimat pe baza pasaportului;ma intereseaza daca trebuie o procura ceva la notariat?

Deschiderea de cont poate fi efectuata cu procura, insa eliberarea cardului nu.
Cel mai simplu, sigur, rapid ar fi ca persoana straina sa fie prezenta personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de identitate necesare pentru procuri de administrare imobile osberca osberca Buna ziua ! Intrebarea mea este: Pot notariatele din Romania elibera procuri de administrare imobil pe baza unui Pasaport strain? de exemplu in caz de dubla ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei procuri pentru dezbaterea unei mosteniri anubis1964 anubis1964 Buna seara, Am nevoie sa obtin o procura pentru mama pentru ca ea sa dezbata mostenirea tatalui meu(decedat) si in numele meu .Am dubla cetatenie romana si ... (vezi toată discuția)
Inexistenta codului fiscal nif în unele țări face imposibilă actualizarea datelor personale la un cont banca7r din românia ptr posesorul contului plecat în străinătate!? Lucias26 Lucias26 Din cauza inexistenței în soft-ul băncii Raiffeisen Bank,a situatiei alternative de cetățen romăn cu domiciliul în străinătate fără cod ... (vezi toată discuția)