avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am fost executata silit datorita unei datorii neplatita la banca mi sa pus oprire pe pensie am terminat de achitat de o luna si astazi am primit din partea executorilor judecatoresti o incheiere actualizare creanta cu o alta suma ce as mai avea de platit reprezentand debit pricipal dobanda aferenta creditului fiind vorba de acelasi credit unde trebuie sa ma adresez pentru contestatie la executare pentru ca specifica comunicare judecatoria sect 2 care nu stiu unde se afla si ce trebuie sa solicit la contestatie pentru ca nu am habar de asa ceva multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:11, 4 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie să știți că ați luat credit cu obligația de a plăti dobândă. Faceți degeaba contesație dacă nu sunteți sigură că din ce se reține din poprire s-a achitat și dobânda și penaliățile și principalul rămas de plată din credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
Creante banci razvan_r3 razvan_r3 Buna ziua! In anul 2010 am incheiat un credit de nevoi personale, pe care nu am reusit sa il inapoiez in totalitate. Adica, 3 luni consecutive nu am platit ... (vezi toată discuția)
Contestatie instiintare poprire alexioana20 alexioana20 Buna ziua, As dori sa aflu daca pot face contestatie la executare pentru urmatorul caz: astazi a sosit o instiintare de poprire la angajatorul meu pentru un ... (vezi toată discuția)