Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma persoana fizica cu datorii la banca

Salut,
Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la firma de recuperare a creditului tinand cont ca intentionez sa imi fac pe numele meu si nu vreau sa am surprize neplacute sa imi traga din cont toti banii??
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:07, 6 Decembrie 2015
Faptul ca aveti datorii in calitate de persoana fizica nu va poate impiedica sa va deschideti o firma. Si nici nu va poate executa bunurile sau banii societatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva ... V1234G V1234G Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de ii mihaivagauna mihaivagauna buna ziua, va prezint situatia mea: am contul de la banca blocat de catre o agentie de recuperare debite. am de returnat 4000 euro. am si poprire pe salariu. ... (vezi toată discuția)