Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste impartirea bunurilor imobile si mobile? Cine stabileste ? Cine vinde? Va rog sa ma lamuriti cum se face aceasta impartire in cazul contributiei egale? Aproximativ cat timp dureaza?Va multumesc din suflet.
Ideal ar fi sa va intelegeti, incercati sa ajungeti la intelegere cu ajutorul unui mediator daca singuri nu puteti.
Daca nu, partajul va fi cerut de unul dintre fostii soti, in instanta. In cerere va scrie cum doreste el sa imparta, apoi dupa ce instanta il asculta si pe celalalt, va hotari functie de nevoile fiecaruia, de posibilitatea de plata a sultei etc.
Pt ce bunuri e posibil, se impart in natura, iar pt imobilele care nu se pot imparti, fie e atribuit unuia cu plata unei sulte in favoarea celuilalt, fie se vinde si se impart banii.
Poate dura ani daca ajungeti in instanta.
Divort
Veronica Pah
Am divortat de doua luni, după 26 de ani de căsătorie.In tot acest timp am locuit în apartamentul soțului, donat de părinții lui doar in 2001.
In tot ... (vezi toată discuția)
Partajul
maziliuu
Sunt casatorit de 10 ani si am un copil de 7 ani. Am cumparat impreuna cu sotia mea un apartament dupa casatorie. Datorita unor neintelegeri sotia mea vrea sa ... (vezi toată discuția)