avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Valabilitate oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Valabilitate oferta

Buna dimineata,
In urma unei procedurii de achizitie am depus contestatie, iar autoritatea contractanta a suspendat procedura fara a solicita prelungirea valabilitatii ofertelor. valabilitatea ofertei a expirat, autoritatea contractanta nu a solicitat prelungirea ofertei. am depus o adresa prin care i-am informat de expirarea valabilitatii ofertelor, dar nu am primit nici un raspuns, respectiv solicitare de prelungire a ofetei.dosarul se afla inca la tribunal in recurs (incA PE ROL). autoritatea contractanta mai poate continua procedura cu ofertantul declarat castigator in conditiile in care valabilitatea ofertei este expirata?
Cel mai recent răspuns: udrea.constantin , utilizator 08:00, 18 Decembrie 2015
In principiu, suspendarea suspenda efectul juridic al tuturor documentelor, deci ar trebui inclusiv al garantiei de participare. Problema este ca la ridicarea suspendarii, acest efect trebuie reconstituit, deci GP trebuie sa fie valabila la momentul ridicarii suspendarii.
Pe de alta parte, nimeni nu va opreste sa prelungiti valabilitatea GP din proprie initiativa, si sa o depuneti la AC, chiar daca nu v-a solicitat AC.
Cam asa vad eu lucrurile.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2015
vlad nicolae, moderator
cat actiunea se afla in recurs, AC nu poate semna atribuirea cu nici un operator economic. mai mult valabilitatea oefertei este expirata. cum semneaza atribuirea in conditiile in care actiunea este in recurs si valabilitatea ofertei este expirata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie participare cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, la care a expirat perioada de valabilitate a ofertei (90 zile) si nu s-a declarat castigatorul. Pot sa cer returnarea garantiei ... (vezi toată discuția)
Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)