Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis romanesc retinut in germania

Buna ziua,va deranjez cu o intrebare,mi-a fost retras permisul pe o perioada de 9 luni in Germania(din cauza alcoolului) si o amenda de 1800 euro.In Romania mai am dreptul de a conduce?care este procedura care se efectuaza pentru a afla?mentionez ca sunt inca in posesia permisului deoarece nu am avut cand sa il mai predau in Germania,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Deangelo , utilizator 20:59, 25 Iulie 2020
Nu stie nimeni nimic?
Un număr de tel?

michaelobama a scris:

Buna ziua,va deranjez cu o intrebare,mi-a fost retras permisul pe o perioada de 9 luni in Germania(din cauza alcoolului) si o amenda de 1800 euro.In Romania mai am dreptul de a conduce?care este procedura care se efectuaza pentru a afla?mentionez ca sunt inca in posesia permisului deoarece nu am avut cand sa il mai predau in Germania,multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Alcool germania cretzu194 cretzu194 Buna ziua , sambata seara un prieten a fost oprit in Germania de politia rutiera , problema e ca bause 5-6 beri de 7% alcool.Nu stie cat a avut in aerul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in norvegia Trip11 Trip11 Buna ziua , mi-a fost retinut permisul de conducere in Norvegia in 2018 pentru conducere sub influenta alcoolului iar de atunci permisul meu nu a ajuns in ... (vezi toată discuția)