avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ANSVA Giurgiu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ANSVA Giurgiu

Tatal meu a primit o amenda de la ansva giurgiu iar in procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor la normele sanitare nu spune decat urmatoarea fraza : transport animale cu mijloace de transport neautorizat fara documente

nu spune nici ce animale , nici cate , nu spune nici cu ce mijloc de transport s-a facut contraventia

iar legea pe care o da este:HG 984 art.3 lit 5 pct.2 cu modificar si completari " alterioare" (nici macar anterioare)

intrebarea mea este cum o contest , si unde ? daca e bine la judectoria de sector unde apartinem sau trebuie in alta parte

va multumesc , sa aveti sarbatori fericite !
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie 2015
motranu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 28 Decembrie 2015
In termen de 15 zile de la data comunicarii procesului-verbal, se poate face contestatie la judecatoria in raza careia a fost savarsita contraventia.
pai daca ma aflam in judetul Giurgiu trebuie sa merg pana la judecatoria de acolo

multumesc mult , imi este un pik peste mana , mi-ar fi fost mai usor la judecatoria de care

apartin aici in Bucuresti
Asta este legislatia.

OG 2/2001
art. 31
(1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
....

art. 32
(1) Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda primarie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun? (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)
Procedura radu maria radu maria Buna ziua! inca o intrebare.Care este modalitatea si termenul de depunere a plangerii contraventionale pt anularea unui proces-verbal de contraventie?multumesc! (vezi toată discuția)