avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Deblocare cont in urma unei suspendari a executarii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Deblocare cont in urma unei suspendari a executarii silite

La multi ani!!
Am avut un credit pe care l-am lichidat in 2008(platit integral),si in 2015 am primit de la un executor judecatoresc (exista si sentinta judecatoresca) cum ca acel credit nu este platit si trebuie sa platesc o suma de 7 ori valoarea creditului initial Executorul mi-a blocat contul fara sa astepte cele 15 zile in care puteam sa depun cerere la instanta.Am facut contestatie la executare ,cerere de suspendare a executarii silite ,am platit cautiune stabilita de instanta, ,am obtinut prin hotarare civila suspendarea executarii silite,dar executorul judecatoresc nu doreste sa -mi deblocheze contul,Intre timp am obtinut si adresa cum ca creditul este lichidat,pe care am depus-o la dosar.Unde trebuie sa ma adresez ,ce trebuie sa fac pentru deblocarea contului?,sau ce trebuie sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: agri2015 , utilizator 10:52, 8 Ianuarie 2016
plângre penală împotriva persoanei care a cerut executarea silită a dvs deși nu exista creanță. Executorul nu are cum să deblocheze contul până când creditorul nu cere încetarea executării. Creditorul nu cere încetarea pentru că trebuie să plătească cheltuieli de executare.
Rămâne doar plâgere penală, pentru că o contestație poate dura luni de zile. Plângerea sperie și rezolvă rapid derapajele, chiar și civile.
Plangerea penala unde trebuie depusa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita admisa luminutza luminutza In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita prin poprire karmelika karmelika Ma aflu in contestatie la executare si am obtinut suspendarea executarii silite prin poprire pana la solutionarea contestatiei.Am depus si cautiunea fixata de ... (vezi toată discuția)