avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema Telekom - Top Factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema Telekom - Top Factoring

Buna ziua,

Am o problema cu Telekom. In cursul anului trecut (2015) am efectuat ultima plata catre Top Factoring, o datorie de 4400 lei, achitata integral. Pe langa faptul ca am cerut telefonic o hartie de stingere a datoriei catre T.F. si nu mi s-a trimis nici pana astazi acea hartie prin posta sau macar scanata si mail, ma duc in ultima sapatamana din 2015 la un magazin Germanos sa vad daca mai sunt in baza lor de date. Am intrebat daca pot face un abonament - normal ar fi trebuit sa fiu eligibi pentru a face un nou abonament pe numele meu, dar SURPRIZA, mi s-a spus ca trebuie sa achit o suma de 580 de lei, suma care nici ei nu au fost in stare sa imi de vreo explicatie ce reprezinta.

Acea datorie de 4.400 lei a fost un laptop cumparat de la Telekom si mi-a fost furat ulterior. Am dus hartie de la Politie ca mi-a fost furat si m-am oprit din orice plata catre ei. MI-a venit plic acasa peste aprox 2 ani, de la Top Fact. +2 tipi costumati prezentati la adresa din buletin (a parintilor) ca trebuie sa recupereze cumva suma aceea.

Bun. Am platit si gata.
Acum o luam de la capat.

Ce e de facut?
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
ContSters377981, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura telekom neplatita pentru ca reziliasem contractul vioru vioru Buna ziua. In februarie anul acesta am reziliat serviciile Telekom de care beneficiam.Am mai platit factura si in martie pentru ca stiam ca mai dureaza inca ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit orange sterea sterea În luna martie am primit o înștiințare de la firma top Factoring ca as avea de achitat suma de 422.78 ron ptr un abonament Orange, suma de care eu nu ... (vezi toată discuția)
Orange si top factoring Carmen123123 Carmen123123 Buna ziua , in august 2015 am primit o factura mult mai mare decat valoarea abonamentului la orange * servicii folosite de un prieten . Eu urma sa plec din ... (vezi toată discuția)