avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Obtinerea Avizului de Libera Practica in Sanatate
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Obtinerea Avizului de Libera Practica in Sanatate

Intrebarea mea este daca un absolvent de Scoala Postliceala Sanitara poate obtine Avizul de Libera Practica in Sanatate si daca poate lucra in acest domeniu, daca este diagnosticat cu o boala psihica, Tulburarea Afectiva Bipolara, si se afla sub tratament?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:07, 10 Ianuarie 2016
Trebuie indeplinite conditiile prevazute la art.6 din Ordinul MSF nr.180/ 2003 privind eliberarea autorizaţiei de liberă practică medicală pentru personalul medical cu pregătire superioară de scurtă durată, postliceală şi medie.
Certificatul medical tip A5, eliberat solicitantului de aviz, prevazut la art.6 din actul normativ trebuie sa mentioneaze in clar daca sunt indeplinite conditiile pentru autorizare de catre DSP, referitor la afectiunile mentionate in dosarul medical individual al solicitantului.
Certificatul medical tin A5 se elibereaza solicitantului in urma unei examinari medicale specifice.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2016
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii - tulburare bipolara vic38 vic38 Buna ziua, Daca sunt declarat bolnav cronic cu tulburare bipolara mai pot fi angajat cu carte de munca ca programator? (vezi toată discuția)
Obligativitatea inscrierii in oammr rsc rsc Buna ziua!As dori un raspuns la intrebarea urmatoare: Sunt asistent de igiena la DSP Brasov, in prag de pensionare (dosarul de pensie este pe rol)..Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)