avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil

Buna seara

Am cumparat un imobil in anul 2009 si am cazut de acord cu fostul proprietar sa mai ramana o perioada in acea casa de maximum 2 ani, fara a se specifica acest lucru in contractul de vanzare-cumparare. Acum, dupa 7 ani fostul proprietar refuza sa plece din imobil. Putem sa apelam la un executor judecatoresc pentru evacuarea fostului proprietar din imobil sau avem nevoie de o hotarare judecatoresca in acest sens?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:24, 11 Ianuarie 2016
Daca nu exista clauza speciala asumata contractual,este necesara hotarare judecatoreasca definitiva pentru evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare manix960 manix960 Am cumparat un apartament, iar fostul proprietar intarzie plecarea invocand diverse motive (data plecarii a fost stabilita in contractul de vanzare/cumparare). ... (vezi toată discuția)
Evacuare fara executor? Johhny54 Johhny54 Buna ziua. Este posibila evacuare fostei sotii din apartamentul propriu, cumparat inainte de casatorie, fara somarea prin intermediul executorului ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc didi2013 didi2013 Buna ziua,Pentru a face o evacuare a unei persoane (care nu vrea sa plece de bunavoie)dintr-un imobil,desi exista o hotarare judecatoreasca de ... (vezi toată discuția)