avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale divizare in caz de suspendare temporara a activitatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

divizare in caz de suspendare temporara a activitatii

am o problema mai delicata zic eu: este posibil ca o societate comerciala sa faca divizare in situatia in care si-a suspendat temporar activitatea pe o perioada de 3 ania?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:16, 30 Iulie 2009
Daca activitatea este suspendata nu se poate face nici un fel de act saufapt cu pprivire la societate deci nici divizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare in caz de suspendare temporara a activitatii duncacristian duncacristian am o problema mai delicata zic eu: este posibil ca o societate comerciala sa faca divizare in situatia in care si-a suspendat temporar activitatea pe o (vezi toată discuția)
Reluare activitate firma suspendata andra_andra andra_andra Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul caz:este vorba despre o firma suspendata, m ar interesa revocarea administratorului,cum pot ... (vezi toată discuția)
Plata chirie societate suspendata ionutt ionutt Buna seara! O societate care si-a suspendat temporar activitatea (pe perioada iernii) mai poate face plati pentru spatiul inchiriat in care isi are punctul de ... (vezi toată discuția)