Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aviz ANFP

Buna ziua!
Mi s-au delegat atributii de sef serviciu pana la ocuparea functiei prin concurs. Mentionez ca exercit aceste atributii de 2 luni de zile, timp in care nu am primit aviz ANFP. Care este termenul legal pentru obtinerea avizului ANFP?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:12, 29 Ianuarie 2016
ANFP acorda avizul in termen de 30 de zile de la data solicitarii.
Ulterior obtinerii avizului se intocmeste dispozitia de numire temporara in functia vacanta de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)
Sef serviciu politia locala 1630817274794 1630817274794 In urma unui concurs organizat ,nici un candidat nu a luat examenul .Primarul doreste ca sa-l promoveze (numeasca direct pe unul din cei care au candidat drept ... (vezi toată discuția)