avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Dobanzi intarziere pt 2015
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Dobanzi intarziere pt 2015

In cazul in care am o factura de noiembrie 2015 achitata abia in ianuarie 2016, nivelul dobanzii de intarziere aplicat este 0,02 sau 0,03% ? Factura de penalitati o emit in ianuarie 2016.

Mentionez ca in contract se face precizarea ca: nivelul dobanzilor penalizatoare corespunde ca procent dobanzii datorate pentru neplata la termen a obligaţiilor către bugetul de stat, pentru fiecare zi de întârziere

Alte discuții în legătură

Sanctiuni neplata la timp a obligatiilor fiscale mady-dd mady-dd Buna ziua, Imi puteti spune va rog care sunt sanctiunile pentru neplata la timp a obligatiilor la buget ale unei societati pentru anul 2015? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce dobanda au dreptul sa iau primariile la datorii? isty1981 isty1981 Buna ziua! Am ceva datorie la primarie (impozit auto si o amenda) si persoana care lucreaza la primarie a zis ca dobanda este de 2% pe luna pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Penalizare intarziere plata chirie brazvan brazvan Buna ziua, In contractul de inchiriere spatiu este trecuta penalizare de 2% fara pe zi sau altceva, doar 2% in cazul neplatii la timp a chiriei. este ... (vezi toată discuția)