avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... contestare rezultat concurs
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

contestare rezultat concurs

Buna ziua,
Ieri am participat la un concurs pentru un post de profesor. La concurs am fost 2 candidati. Comisia a fost formata din 4 membrii din care 3 au mentionat in sedinta publica ca il cunosc pe contracandiatul meu.
Exista dovezi ca acesti membrii ai comisiei nu au verificat/ corectat erorile din dosarul de concurs al contracandidatului. Exista date false in dosarul contracandidatului, date care l-au ajutat sa creasca in punctaj. Mai mult, comisia a fost aleasa la sugestia unui consiliu din care contracandidatul face parte.
Doresc sa mentionez ca am avut aproape dublul punctajului contracandidatului meu.
Intrucat in urma concursului, comisia a fost clar de partea celuilalt contracandidat (care a si castigat de altfel concursul) am sanse sa contest rezultatul pe lipsa de egalitate de sanse, transparenta etc.?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 30 Ianuarie 2016
Nu va opreste nimeni sa contestati, in termen, rezultatele concursului.

Daca veti fi nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei va puteti adresa apoi instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)